Συλλογές Συνταγών

20 λαχταριστές light συνταγές για κυρίως γεύματα με λιγότερες από 600 θερμίδες

20 λαχταριστές light συνταγές για κυρίως γεύματα με λιγότερες από 600 θερμίδες
Ο εγκλεισμός στο σπίτι αλλά και η έλλειψη φυσικής δραστηριότητας μας οδηγούν στην εύρεση λύσεων για υγιεινότερες μαγειρικές πρακτικές, όπως με πιο ελαφρά γεύματα. Δε φορτωνόμαστε με περιττές θερμίδες που οδηγούν στην αύξηση του βάρους, αλλά παράλληλα αυτό δε σημαίνει πως θα στερούνται γεύσης!
Για αυτό το λόγο σας έχουμε συγκεντρώσει προτάσεις για χαμηλές θερμιδικά λαχταριστές και υγιεινές συνταγές που μπορούμε να φτιάχνουμε στο μεσημεριανό μας γεύμα, που είναι μέχρι 600 θερμίδες. Το αποτέλεσμα;
«Και χορταίνουμε χωρίς να φουσκώνουμε, και παίρνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε με ενέργεια αλλά και ανάλαφρα την ημέρα μας!»
Πάμε να τις δούμε αναλυτικά τις συνταγές και τις θερμίδες τους ανά μερίδα: 
Συνταγές με κρεατικά













 
Επιπρόσθετες συμβουλές για το μεσημεριανό γεύμα:
  • Πριν καθίσετε στο τραπέζι πιείτε 1-2 ποτήρια νερό για να περιορίσετε την όρεξή σας.
  • Μασήστε καλά το φαγητό σας τουλάχιστον 20 φορές
  • Φάτε σε μικρότερο πιάτο
  • Μην ξαπλώνετε απευθείας μετά το γεύμα
  • Ιδανικά μετά από λίγη ώρα πάτε μια μικρή βόλτα
  • Συνοδεύστε πάντα το κυρίως πιάτο με σαλάτα και ξεκινήστε πρώτα με αυτή
  • Αν δεν είστε σίγουροι ότι χορτάσατε περιμένετε 20 λεπτά, περίπου τόσο χρειάζεται για να πάει το σήμα του κορεσμού στον εγκέφαλο.
Καλή σας όρεξη!
Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.