Συλλογές Συνταγών

Καλοκαιρινές Light συνταγές που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας αφού δεν ξεπερνάνε τις 400 θερμίδες!

Καλοκαιρινές Light συνταγές που δεν πρέπει να λείπουν από το τραπέζι σας αφού δεν ξεπερνάνε τις 400 θερμίδες!
Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και είναι η περίοδος όπου μπορούμε να απολαμβάνουμε το φαγητό μας και το ποτό μας, έξω με τα αγαπημένα μας πρόσωπα!
Τι γίνεται όμως με το φαγητό που μαγειρεύουμε στο σπίτι μας; Αυτή η καλοκαιρινή εποχή συμπίπτει με μια δύσκολη περίοδο 6μηνης καραντίνας, όπου πολλοί από εμάς ψάχνουμε για δροσερά και ελαφριά φαγητά καθώς και υγιεινότερες μαγειρικές για να διώξουμε πιθανώς και κάποια περιττά κιλάκια από το καθισιό και την κλεισούρα. 
Το θετικό είναι ότι το καλοκαίρι και λόγω της ζέστης η μεγάλη όρεξη για μεγάλες ποσότητες φαγητού και βαριά γεύματα μειώνεται φυσιολογικά καθώς αυτά τους δημιουργούν δυσφορία.
Φαίνεται λοιπόν ότι η ζέστη αποτελεί σύμμαχο για όσους ακολουθούν πρόγραμμα απώλειας βάρους καθώς αυτομάτως τρώνε λιγότερο φαγητό!
Σύμμαχο σε αυτήν σας την προσπάθεια, τόσο για υγιεινότερες επιλογές φαγητού όσο και για καλυτέρευση της σύστασης σώματος σας θα αποτελέσουν τα τρόφιμα που επιλέγουμε να αγοράσουμε αλλά και οι σωστές συνταγές!
Για το 2ο μην αγχώνεστε καθόλου μιας και με τον Σεφ μας, σας έχουμε τις καλύτερες! 
Φρέσκα θαλασσινά και ψάρια, μαζί με δροσερά λαχανικά και ανάλαφρα γλυκά συνθέτουν το τέλειο καλοκαιρινό μενού. Κι ένα ανάλαφρο σπιτικό cocktail/αφέψημα για τελείωμα είναι ο ιδανικότερος συνδυασμός για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Μιας και δεν είναι μόνο light <400 θερμίδες!! Αλλά και εξαιρετικά νόστιμες, τόσο που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα έτοιμα φαγητά (ίσως και πιο παχυντικά) των μαγαζιών!

ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΔΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑ ΓΕΥΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ!

Mojito
Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.