Συλλογές Συνταγών

Δέκα συνταγές για το τραπέζι της 28ης Οκτωβρίου

Δέκα συνταγές για το τραπέζι της 28ης Οκτωβρίου
Πρόκειται για μία μέρα που συνήθως μετά την παρέλαση συγκεντρωνόμαστε σε κάποιο σπίτι και τρώμε όλοι μαζί. 
Για αυτό και εγώ συγκέντρωσα για εσάς κάποιες συνταγές για το απόλυτο γιορτινό τραπέζι!
Ορεκτικά, σαλάτα, κυρίως πιάτα αλλά και επιδόρπιο όχι μόνο για το συγκεκριμένο τραπέζι αλλά και για όλα τα οικογενειακά τραπέζια.
Δοκιμάστε τες και περιμένω τις εντυπώσεις σας.
 
Ορεκτικά:
Για ορεκτικά έχω να σας προτείνω δύο πανεύκολες συνταγές που θα σας λύσουν τα χέρια και θα εντυπωσιάσουν με τη γεύση τους.




Σαλάτες:
Για σαλάτες σας δίνω δύο δροσερές, γρήγορες και εύκολες επιλογές.



Dips:
Εκτός από τις σαλάτες, τα ορεκτικά και τα κυρίως, εξέχουσα θέση έχουν και οι σάλτσες - αλοιφές σε όλα τα οικογενειακά τραπέζια.



Κυρίως πιάτα:
Στα κυρίως πιάτα έχω να σας προτείνω αρκετές συνταγές. Διάλεξα όμως πέντε που μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους αλλά και να σταθούν μόνες τους και να κλέψουν την παράσταση.






Επιδόρπιο:
Για το κλείσιμο του τραπεζιού, έχω να σας προτείνω ένα γλυκό με το οποίο όλοι στο σπίτι θα πάθουν ζαβλαμά. Η απόλυτη γλυκιά αμαρτία για την ολοκλήρωση του τραπεζιού σας.



Καλή απόλαυση!
Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.