Συλλογές Συνταγών

8 συνταγές γλυκών με καρύδα για πραγματικούς Survivors

8 συνταγές γλυκών με καρύδα για πραγματικούς Survivors
Τον τελευταίο καιρό η καρύδα έχει γίνει πολύ της μόδας και την ακούμε συχνά. Όχι μόνο στα παιχνίδια επιβίωσης που συντροφεύει τους παίκτες και τους προσφέρει ένα έξτρα γεύμα, αλλά και στην κουζίνα, αφού την χρησιμοποιούμε σαν μαγειρικό υλικό σε πολλά γεύματα για να απογειώσουμε το φαγητό μας. Και σίγουρα δεν χρησιμοποιείται άσκοπα! 
Λίγα πράγματα για την καρύδα; Είναι ο καρπός του φυτού κοκοφοίνικα που είναι μέλος της οικογένειας των Φοινικοειδών και παρόλο που μιλάμε για έναν καρπό τα οφέλη της δεν είναι λίγα. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες, εξαιρετική πηγή για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού, καλή πηγή σε απαραίτητα θρεπτικά συστατικά όπως ασβέστιο, σίδηρο, μαγνήσιο, βιταμίνες υδατοδιαλυτές και λιποδιαλυτές και όχι μόνο. Και last but not least, ξέρατε πως βοηθά και στην διατήρηση των υγιών μαλλιών και λαμπερού δέρματος; Αν όχι, τώρα το μάθατε! Και επειδή όλα αυτά είναι πολύ απαραίτητα και όπως σας έχω ξαναπεί σας προσέχουμε, ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε 8 συνταγές γλυκών με καρύδα για πραγματικούς Survivors. Αν είστε Survivors λοιπόν, μην χάνετε χρόνο!








Δοκιμάστε τες και δεν θα χάσετε! 1,2,3 Survivors! 
 
Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.