Εποχικότητα Φρούτων & Λαχανικών

Εποχικότητα Σεπτεμβρίου

Εποχικότητα Σεπτεμβρίου
Ο Σεπτέμβρης, ως ο πρώτος μήνας του Φθινοπώρου, αποτελεί τη μετάβαση από τα καλοκαιρινά φρούτα και λαχανικά στα φθινοπωρινά. Βέβαια, τα περισσότερα καλοκαιρινά φρούτα είναι must και για αυτό το μήνα, αλλά όχι για πολύ. Γι' αυτό ξεκινήστε να ενημερώνεστε για τις συλλογές συνταγών αυτού του μήνα! 
 
Ποια φρούτα είναι στην εποχή τους τον Σεπτέμβριο?
Τα αχλάδια και τα μήλα βρίσκονται στην καλύτερη εποχή τους αυτή τη στιγμή και στη συνέχεια ακολουθούν τα σταφύλια, τα σύκα, τα δαμάσκηνα, τα πεπόνια και φυσικά τα καρπούζια. 





 

Ποια λαχανικά είναι στην εποχή τους τον Σεπτέμβριο?
 
Τα καλοκαιρινά λαχανικά, όπως οι ντομάτες και οι πατάτες, ναι μεν είναι δυνατά και αυτό το μήνα, όμως αρχίζουν και μειώνονται σιγά σιγά μετά το πέρας του Αυγούστου, καθώς τα φθινοπωρινά λαχανικά αυξάνονται! Οπότε στα #musethave του Σεπτεμβρίου ανήκουν το αγγούρι, ο άνηθος, τα αντίδια, τα βλίτα, το καρότο, το κολοκυθάκι, η κολοκύθα, τα ξερά κρεμμύδια, το λάχανο, ο μαϊντανός, οι μελιτζάνες, οι μπάμιες, οι πιπεριές, τα παντζάρια, τα ραπανάκια, το σέλινο, το σέσκουλο και τα φασολάκια.







Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.