Συλλογές Συνταγών

Συνταγές με γεύση καλοκαίρι | Εποχικότητα Φρούτων - Καλοκαίρι

Συνταγές με γεύση καλοκαίρι |  Εποχικότητα Φρούτων - Καλοκαίρι
Καλοκαίρι... Μία εποχή, εκατοντάδες συναισθήματα και χιλιάδες εικόνες. Εκτός από το άρωμα του ιωδίου, τους ήχους των κυμάτων και τις μαγευτικές εικόνες ενός ειδυλλιακού ηλιοβασιλέματος αυτή η εποχή χαρακτηρίζεται και από την απλοχεριά της σε φρούτα.
 
 Βρισκόμαστε κατά μέσης μιας εποχής γεμάτη γεύση, χρώματα και αρώματα φυσικά που έρχονται μέσα από όλα τα καλούδια που φυτρώνουν σε μποστανάκια και κήπους, τουλάχιστον για τους τυχερούς που έχουν αυλές, ή που βρίσκουμε σε μανάβικα και μεγάλα σούπερ μάρκετ.
Για τα φρούτα θα σας πω ότι την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές στις λαϊκές αγορές όλης της χώρας μπορούμε να βρούμε νοστιμότατα βερίκοκα, κεράσια και αχλάδια τα οποία μπορούν να συμπληρώσουν μοναδικά τα πρωινά μας αλλά και τις σαλάτες μας. 
Έτσι και εγώ θα μοιραστώ μαζί σας ένα γράφημα για την εποχικότητα των φρούτων, ή αλλιώς ένα «μπούσουλα» για ξέρετε ποια φρούτα παίζουν σε κάθε εποχή ώστε να επιλέγετε πάντα την πιο αγνή, νόστιμη και θρεπτική επιλογή! 
 
 


Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.