Διατροφικά νέα

Veganuary: Προσπαθήστε αυτό το μήνα να τραφείτε με vegan συνταγές.

Veganuary: Προσπαθήστε αυτό το μήνα να τραφείτε με vegan συνταγές.
Από το 2014 τον Ιανουάριο, πέρα από συνολικά restart που κάνουμε οι άνθρωποι μιας και είναι ο πρώτος μήνας του έτους, έχει ξεκινήσει και μια νέα συνήθεια.
«TRY THIS MONTH VEGAN» Ή αλλιώς #Veganuary. Από το 2014 μέχρι σήμερα, κάθε χρόνο δίνεται η ευκαιρία στο κοινό, που σκέφτεται να ξεκινήσει μια vegan διατροφή, να αρχίσει τη νέα χρονιά με το πιο "υγιεινό" challenge που υπάρχει στα social media αυτό το διάστημα.
Το Veganuary προέρχεται από τις λέξεις January και Vegan. Πρόκειται για μια μη κερδοσκοπική οργάνωση που σκοπό έχει να φέρει όλο και περισσότερο κοινό πιο κοντά στη vegan διατροφή μέσα από ένα challenge, κάθε Ιανουάριο, προσκαλώντας όσους θέλουν να ακολουθήσουν vegan πρόγραμμα για έναν μήνα. Το Veganuary, εκτός από μια ευκαιρία να έρθεις κοντά στη διατροφική αυτή ιδεολογία είναι και ένας ιδανικός τρόπος αποτοξίνωσης από την υπερβολική κατανάλωση κρέατος των προηγούμενων, γιορτινών ημερών. Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια "ζωής" του, το Veganuary έχει γίνει μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στα social media που θα βρεις κάθε Ιανουάριο.  
Έτσι και εμείς στα #tsoulomageiremata σας έχουμε τις κατάλληλες και πιο νόστιμες vegan συνταγές για εσάς που θέλετε να συμμετέχετε στο challenge του μήνα.


Μοιράσου το :

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Giorgos Tsoulis

Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε κλικ για να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.