Καλωσορίσατε στα #tsoulomageiremata

Blog Δευ 24/10/2016

Καλωσορίσατε στην προσωπική μου σελίδα μαγειρικής. Είμαι ο Γιώργος Τσούλης και θα χαρώ να μοιραστώ μαζί σας τις συνταγές και τις ιδέες μου για να γίνει το τραπέζι σας ακόμα πιο γευστικό. 

Μαζί θα ταξιδέψουμε σε όλο τον κόσμο και θα ανακαλύψουμε νέες γεύσεις, καθώς και ελληνικές παραδοσιακές συνταγές λιγάκι πειραγμένες για να δούμε το κάτι διαφορετικό. 

 

Σιγά σιγά η σελίδα θα εμπλουτιστεί με πιο πολλές συνταγές, γλυκά, πίτες, ζυμαρικά και ό,τι τραβάει η όρεξη σας. Μείνετε συντονισμένοι και τα καλύτερα έρχονται!! 

Γιώργος Τσούλης

Μεγάλωσα στην πιτσαρία του πατέρα μου, στην οδό Παπαναστασίου, στο Αιγάλεω, όμως δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξω ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσω τους γονείς μου στην κουζίνα. Η σχολή μαγειρικής “Le Monde” το 2009 ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ξεκίνησα τη δική μου αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Ήμουνα συνεργάτης για χρόνια του Άκη Πετρετζίκη αλλά και με παρουσία σε βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων συνεχίζω να εμπλουτίζω τις μαγειρικές μου ικανότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές.