Βιογραφικό

Μεγάλωσα στην πιτσαρία του πατέρα μου, στην οδό Παπαναστασίου στο Αιγάλεω, όμως δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξω ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσω τους γονείς μου στην κουζίνα. Η σχολή μαγειρικής “Le Monde” το 2009 ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ξεκίνησα τη δική μου αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Ήμουν συνεργάτης για χρόνια του Άκη Πετρετζίκη αλλά και με παρουσία σε βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων συνεχίζω να εμπλουτίζω τις μαγειρικές μου ικανότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Θεωρώ τον εαυτό μου μάγειρα κι όχι σεφ. Ξέρω ότι η μαγειρική πλέον είναι η δουλειά μου και δίνω όλο το πάθος και την ενέργεια μου ώστε να γίνομαι ολοένα και καλύτερος. Θεωρώ πως είναι πολύ νωρίς ακόμα να θεωρήσω τον εαυτό μου σεφ και αυτό γιατί έχω ακόμα πολλά στάδια να περάσω, πολλές γεύσεις να δοκιμάσω και ακόμα τόσες να δημιουργήσω!

Η επαγγελματική μου καριέρα ξεκίνησε ως Chef de Partie στο τμήμα Ζαχαροπλαστείου του Hytra & Γαλάζια Hytra το 2008. Το 2011 ακολούθησε η θέση του Chef de Partie κρύας κουζίνας στο Εστιατόριο Dali. Στη συνέχεια εργάστηκα ως Α’ μάγειρας και υπεύθυνος ζεστής κουζίνας στο Avenue Bistro at Metropolitan Hotel το 2012.

Το 2013 έκανα μια παρουσίαση mini σεμιναρίων και συνταγών για την προώθηση πρώτων υλών των συνεργαζόμενων εταιριών σε πολυχώρους και πολυκαταστήματα καθώς και σεμινάρια με θέμα «Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα» στην σχολή Le Monde. Το 2013 συνεργάστηκα με τον Άκη Πετρετζίκη στη συγγραφή του βιβλίου μαγειρικής «Αυτό Πρέπει να το Δοκιμάσεις» από τον Άκη Πετρετζίκη. Το 2014 συνεργάστηκα ξανά με τον Άκη Πετρετζίκη για το περιοδικό MENU, ενώ ταυτόχρονα εργαζόμουν ως Sous-Chef στην τηλεοπτική εκπομπή «Κάντο Όπως ο Άκης» όπου ήμουν υπεύθυνος για την προετοιμασία και εκτέλεση όλων των συνταγών. Το 2015 ξεκίνησα την παρουσίαση της στήλης μαγειρικής της τηλεοπτικής εκπομπής “Jenny Jenny” στο τηλεοπτικό κανάλι Mega TV. Επίσης ξεκίνησα να εργάζομαι ως Executive Chef στο εστιατόριο Trattoria Casa Bianca στο Χαϊδάρι. Από τον Οκτώβριο του 2016 παρουσιάζω τη στήλη μαγειρικής στην τηλεοπτική εκπομπή “Ελένη” του τηλεοπτικού καναλιού Alpha TV.

Βάλ' τη στα αγαπημένα

"Φύλαξε" τη συνταγή στο δικό σου βιβλίο συνταγών!

Πρέπει να συνδεθείτε πρώτα

Μετατροπέας Γραμμαρίων

Χρησιμοποιήστε τον παρακάτω μετατροπέα για να μετατρέψετε ανάμεσα σε κούπες και γραμμάρια.
Ή βάλε την τιμή χειροκίνητα

Γιώργος Τσούλης

Μεγάλωσα στην πιτσαρία του πατέρα μου, στην οδό Παπαναστασίου, στο Αιγάλεω, όμως δεν είχα μπει ποτέ στη διαδικασία να φτιάξω ο ίδιος κάποιο φαγητό ή να βοηθήσω τους γονείς μου στην κουζίνα. Η σχολή μαγειρικής “Le Monde” το 2009 ήταν η πρώτη μου εμπειρία με τη μαγειρική και με αυτές τις γνώσεις ξεκίνησα τη δική μου αναζήτηση νέων γεύσεων, υλικών και τεχνικών μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Ήμουνα συνεργάτης για χρόνια του Άκη Πετρετζίκη αλλά και με παρουσία σε βραβευμένες κουζίνες ελληνικών εστιατορίων συνεχίζω να εμπλουτίζω τις μαγειρικές μου ικανότητες σε τηλεοπτικές εκπομπές.